Reviews

Review van dierenarts Anneke Schellingerhout

Duidelijk, helder en overzichtelijk. Stap voor stap wordt alles uitgelegd wat je moet weten over het voeren van je hond met rauwe vleesvoeding. Het is eenvoudig geschreven, zodat het voor iedereen te begrijpen is, maar met veel kennis van zaken. Dit boek is een aanrader voor iedereen die meer wil weten over rauwe vleesvoeding en/of overweegt om de stap te maken dit te gaan voeren aan de hond(en). Maar ook voor mensen die al geruime tijd hun hond op rauwe vleesvoeding hebben, kan het goed zijn om alles nog eens door te nemen en te kijken of wat ze nu voeren, nog steeds passend is voor hun hond of dat er toch wat foutjes ingeslopen zijn door wat voor reden dan ook. Dit praktische boek komt zeker bij mij op de praktijk te liggen.

Reviews van rauwvoerders

Review van Nanda, zij wil een optimaal menu voor haar volwassen labrador en labradorpup.

wat een makkelijk boekje om te lezen! Super duidelijk voor een leek zoals ik. Ben nu druk aan het zoeken naar vlees aan de hand van het schema. Het stukje van de premix, compleet voer…moet ik voor mezelf nog goed doorlezen, omdat ik waarschijnlijk mijn eigen hond te kort geef op dit moment…dus hier duik ik nog goed in. Het is voor mij heel verhelderend.

 

Review van Marion, zij bereidt zich voor op de komst van haar shi tzu x jack russel-pup.

Een zeer leerzaam boek.
Wist niet dat rauw vlees ook impact heeft op de mens! Ik ga het zeker geven aan mijn pup. Wel in combinatie met brokjes. Weet nu welke diersoorten ik het beste kan geven en waar ik op moet letten.
Heb het boek met veel plezier gelezen.